52021jul
Sommerfesten 2021

Af Philip Harder, BDE’18

De sociale arrangementer har lidt under Corona og sidste sociale (fysiske) arrangement var BDE Julefrokost i 2019. BDE’erne har savnet det sociale og kunne mødes på kryds og tværs af årgangene uden for Zoom-rummene.

Der blev dog arrangeret to ‘Online Fredagsbar’ arrangementer, med god deltagelse hjemme fra stuerne – stor succes! Det var dog stadig ikke det samme som at være sammen.

Restriktionerne lettede heldigvis op i foråret hvor der blev krydset alle de fingre som der kunne for at en sommerfest kunne blive stablet på benene. Et super sejt team blev stablet på benene, hvor der skulle arrangeres et brag af en fest for at både fejre den længe ventede sommerferie samt endelig at kunne ses fysisk igen. Med sponsorater fra Hans Foxbys Fond og Aarhus Universitet blev dette en realitet – tusinde tak til sponsorerne!

Sommerfesten bød på helstegt pattegris inkl. kartofler, salater, brød og dressing fra Stubkjær Grill – og til at skylle ned med var der fri bar i øl og sodavand. Festen bød herudover også på musik hele dagen, fra Foreningens helt egne DJ’s samt en stor beerpong-turnering med præmie til vinderne.

73 deltagende var med til at gøre det til en uforglemmelig aften med hygge og samvær i det danske sommervejr. Vejret holdt heldigvis regnen væk, men en overskyet dag på min. 20 grader.

Der blev udsendt et spørgeskema efterfølgende til deltagerne – og det er entydigt at det ikke bliver sidste BDE Sommerfest! Her er et par uddrag fra undersøgelsen;
– 90% af respondenterne ville med ‘meget høj’ eller ‘høj’ sandsynlighed deltage ved dette arrangement igen.
– “Gør det til en tradition!”, “Godt arrangement og godt initiativ!”

Rigtig god sommerferie til alle BDE’ere derude – fra alle os i BDE Foreningen.

Nyd de gode billeder fra dagen i nedenstående galleri.