Her på siden kan du få en fornemmelse af studielivet på BDE. Der vil løbende blive opdateret med diverse arrangementer og forskellige beretninger fra studerende.

Fællesskab
Fællesskabet på BDE er noget særligt og ikke nødvendigvis det samme, som man kan opleve på andre universitetsuddannelser. Dette skyldes bl.a. det store fokus der er på personlig udvikling og dét at arbejde i et team.
På hvert semester arbejder man i grupper af cirka 5, hvor teamets sammenhold og evne til at løfte i flok er mindst lige så vigtig som det faglige indhold i opgaven. Derudover er der også et stærkt sammenhold på tværs af årgangene, så man altid kan få en hjælpende hånd, et godt råd eller blot en god snak over en øl i fredagsbaren.

Herning som studieby
AU Herning byder på en lang række fordele som studerende, som bl.a.:
  • Billig bolig
  • Stærkt sammenhold
  • Du kender alle i din klasse/på dit hold
Universitetet i Herning er ikke særlig stort, men det medvirker blot til et styrket fællesskab fordi man netop kommer hinanden ved. Underviserne kender dig, og du er ikke blot én blandt mange i et forelæsningslokale.

Vælger du at bosætte dig i Birk, kommer du til at bo "side om side" med nogle af dine medstuderende. Det er typisk halvdelen, der vælger dette. Her er rammerne sat for at godt sammenhold og er derfor også ideelt for dig, der ikke i forvejen har et netværk i Herning. Udover Birk kan man selvfølgelig også vælge at bosætte sig i Herning by eller en af byerne i nærheden, hvilket der også er mange der vælger. De fleste der starter på BDE er tilflyttere og har derfor ikke et netværk i byen. Derfor er der generelt en stor interesse i at lære hinanden at kende og bruge tid med hinanden både i og udenfor skoletiden.

Følg med på Instagram
Du kan følge med i studielivet, ved de frivillige i BDE-foreningen, ved at følge med på Instagram på kontoen "bdeforeningen".


Du kan læse mere om Herning som studieby og finde information om boligmuligheder på UddannelsesbyHerning.dk og møde endnu flere studerende fra AU Herning på btech.au.dk

Billeder fra introugen 2019


Billeder fra introugen 2020


Unikt studiemiljø i Herning

Studielivet i Herning