12017feb
BDE AWARDS 2017

BDE AWARD 2017

BDE’ere er kendt for høje ambitioner, stort engagement og et stærkt fællesskab. Derfor er årets BDE Galla en hyldest til både nuværende og tidligere BDE’ere, samt muligheden for, at nyde et år med store præstationer og imponerede resultater.
Scenen er sat til et award show hvor 3 priser skal uddeles. Henholdvis årets Ildsjæl, Iværksætter og succes. Priserne kåres på forskellige vilkår, men har det tilfælles, at både nuværende og tidligere studerende kan nomineres.
Udover prisuddelinger, taler og live-musik, serveres der selvfølgelig også en udvalgt 3 retters menu og vin ad libitum under middagen. Award showet fortjener ligeledes flotte omgivelser, derfor afholdes festen på Resturant Søgaarden med den smukke udsigt udover Sunds Sø.
Transporten mellem Herning og Resturant Søgaarden er der sørget for, derfor skal du kun melde dig til og finde det glamourøse outfit frem.
Følg endeligt med på Facebook siden, hvor yderligere detaljer og informationer vil udsendes.

Årets Engagement

Denne award gives til en studerende, der brænder for et fagområde, involverer sig i frivillige initiativer, støtter andre til succes eller lignende, og hvis passion smitter af på omgivelserne.
Det er en person der er engageret ud over det sædvanlige og kendetegnes som en ægte holdspiller i det faglige og sociale miljø.
Denne pris går til den mest dedikerede.

STEM PÅ ÅRETS ENGAGEMENT HER

Årets Iværksætter

Denne award gives til en iværksættervirksomhed, med et imponerede iværksættergen, der har gjort en særlig prisværdig indsats og opnået udvikling i løbet af året.
Dette kan være i form af en unik forretningside, stor personlig udvikling, økonomisk vækst eller et inspirerende iværksætter sind.

STEM PÅ ÅRETS IVÆRKSÆTTER HER

Årets Succes

Denne award gives til en person eller gruppe der har opnået succes.
Definitionen af succes er fremgang og anskues subjektivt. Det kan derfor være i form, af en stor personlig udvikling, bemærkelsesværdige præsentationer, en respekteret indsats eller lignede.
Den vedlagte nomineringsbeskrivelse vil her vægte højt.

STEM PÅ ÅRETS SUCCES HER